Thursday, 8 December 2011

IM Super System


Betul-betul gempar hari ini!
Sahabat saya Haszoor baru sahaja
berkongsi dengan 10,000 orang
bagaimana beliau buat duit melalui
Internet Marketing.



Paling best beliau bocorkan rahsia
bagaimana mendapatkan RM3,000
hingga RM10,000 setiap bulan dan ianya
dapat secara KONSISTEN!

Memang best!
Download sekarang jika tidak mahu
ketinggalan. Beliau hanya berikan secara
PERCUMA! Cepat!

http://bit.ly/pro-internet-marketing 







Monday, 26 September 2011

Dapatkan Pakar E-book Reborn 2011




Apakah perniagaan e-book??

klik di sini http://bit.ly/ebookreborn
Perniagaan ebook adalah perniagaan yang melibatkan urusan jual beli book.Ada penjual ebook ada pembeli ebook. Pembeli bayar harga ebook, penjual berikan ebook kepada pembeli.

Sebagai contoh:Abu antara seorang yang bakal menghadiri temuduga kerja kerajaan.Tapi beliau tak tahu bagaimana hadapi temuduga kerja kerajaan tu.Bukan Abu saja, tapi ada beribu-ribu orang lagi hadapi masalah serupa.Jamal pula tahu bagaimana nak hadiri temuduga kerja kerajaan.Dan beliau cuba membantu Abu dan beribu-ribu yang lain dengan menyediakan panduan untuk hadiri temuduga kerja kerajaan.Jadi, jamal pun buat ebook dan pasarkannya di internet.Dan si Abu dan ribuan yang lain terus dapatkan ebook Jamal.Mereka berkata,”inilah panduan yang kami mahukan!” Mereka bayar duit ke akaun bank Jamal, dan rekod tersebut sampai pada email Jamal. Jamal terus saja hantar link download ebook kepada pembelinya.Begitu mudah! Di samping membantu orang ramai, Jamal menjana wang besar dari ebooknya.

Tak dapat dinafikan lagi, perniagaan ebook memang sangat..sangat..sangat menguntungkan.
Mengapa saya katakan bisnes ebook sangat menguntungkan?

Modal rendah – Ya benar! Untuk memulakan bisnes ebook, modalnya sangat rendah.Jika anda berjimat tahap maksima pun, RM50 sudah memadai untuk memulakannya.Dan ada cara yang anda tak perlu modal sesen pun. Anda kata mustahil? Tiada yang mustahil jika anda tahu caranya…
Cepat dipasarkan – Ebook anda siap saja, anda boleh terus pasarkannya di internet. Paling lama pun sebulan jika anda mahu siapkannya.Cepat dipasarkan, cepatlah orang membelinya.
Anda tak perlu bersaing – Jika anda jual ebook, ebook anda yang hasilkan.Sudah pasti ebook anda tak serupa dengan orang lain.Buat apa nak bersaing-saing kan..Buang masa.Dengan ebook, anda boleh letakkan harga terbaik buat pembeli..
Untung 100%. - Jika ebook anda berharga RM40, ada sorang beli, Untung anda RM40 la. Tak seperti buku fizikal, anda kena tolak kos penerbitan, pembungkusan dan penghantaran. Ebook ini kan dalam bentuk digital. Ada orang buat bayaran pembelian, anda hanya emailkan link download ebook.
Tak perlu takut kehabisan stok – Kan ianya dalam bentuk softcopy, apa yang perlu dirisaukan. Sejuta orang beli pun tiada masalah! Anda Cuma hantar link download ebook saja..Semudah A-B-C.
Boleh buat part time – Tu yang syok tu. Anda tak perlu berhenti kerja untuk jalankan bisnes ebook ni. Balik kerja bolehla buat sejam dua. Hujung minggu lagi..Gaji dari makan gaji anda masuk, income dari bisnes ebook masyuk…
Topik meluas - Di Malaysia,belum banyak topik dihasilkan.Jadi, ini peluang besar buat anda. Topik berkenaan kerjaya, kewangan, pertukangan, pendidikan, hobi dan lain-lain tak banyak dihasilkan lagi.Jika anda orang terawal, lagi untung!
Income berterusan – Anda boleh hasilkan ebook sekali, tapi hasilnya berterusan selagi ianya dipaparkan di internet, Inilah yang dipanggil income pasif dari internet.Seperti saya, walaupun ebook saya sudah hampir 2 tahun dihasilkan, ianya tetap memberikan jualan setiap hari walaupun saya tidak mempromosikannya lagi.
Penggunaan Internet semakin meluas - Semakin ramai yang guna internet, semakin ramailah yang akan membeli ebook. Sekarang zaman penyebaran informasi, jadi pemasaran informasi (ebook) juga semakin berkembang. Orang jika ada masalah saja, cari di internet sekarang ni. Dan ebook anda akan dijumpai oleh mereka!
Boleh dijalankan dimana-mana saja – Anda sedang bercuti? Anda sedang menonton TV? Tonton drama Indon "Benci Bilang Cinta" ? Anda sedang melancong? Semuanya tak jadi masalah. Anda masih boleh jalankan bisnes ebook anda dengan syarat ada laptop, ada internet. (sekarang, mana-mana tempat ada disediakan WIFI. Tu syok tu..)
“Wah! Banyaknya keuntungan jika aku jalankan bisnes ebook ni…Aku nak buatla...”
Saya yakin anda berkata begitu..
Tahniah saya ucapkan! Ternyata anda sudah mula sedar akan kehebatan bisnes ebook. Kesedaran anda inilah yang akan membawa kepada kejayaan anda nanti..
Kesedaran dan keyakinan adalah motivasi terkuat untuk memulakan sesuatu kerja yang bakal menghasilkan kejayaan..

Dapatkan sekarang!!!

http://bit.ly/ebookreborn



Tuesday, 20 September 2011

Obesiti atau Berat Badan Berlebihan. Di manakah Anda?






Fakta dan statistik menyatakan bahawa Penduduk Malaysia sememangnya mengalami masalah kegemukan 3G (Gebu, Gempal dan Gemuk). Ia disokong oleh apa yang diucapkan oleh Menteri Kesihatan Malaysia, Dato’ Seri Liow Tiong Lai kepada BERNAMA pada tahun 2010 :

 “30% penduduk Malaysia mengalami masalah Obesiti manakala 30% lagi mengalami masalah berat badan berlebihan”.

Persoalannya ialah : Anda di mana?
Adakah anda tergolong dalam golongan Obesiti ataupun golongan berberat badan berlebihan? Sekiranya anda merasakan bahawa ada sesuatu yang tidak kena mengenai badan anda, anda seharusnya berubah sebelum lain-lain penyakit mula menghinggap kepada anda. Penyakit-penyakit kronik memang suka kepada golongan Obesiti dan Berberat badan berlebihan. Anda seharusnya berjaga-jaga sekarang sebelum terlambat.

Masalah utama yang sering dihadapi oleh golongan obesiti dan berberat badan berlebihan ialah TIADA GENG..Anda faham maksud saya?  Tidak ada geng yang membantu dalam proses menurunkan berat badan. Yang ada ialah kawan-kawan yang suka memerli, suka mengejek dan suka mem’bahan’ anda dengan kata-kata sebegini:
-“tak payahlah susah-susah la beb,. Tak ada bezanya pun.. ahahaha”
-“Kau nak kuruskan badan? Biar betul nih, macam takde harapan  je”
-“Gendang Gendut tali kecapi, kenyang perut ..lu fikir la sendiri. Tak logik la dude, macam ni kan comel dah.. boleh jadi Maskot Sukan Sekolah adik aku.. ahahaha”


Masalahnya ialah tiada GENG, dan keadaan ini amat menyukarkan. Lagi-lagi apabila anda bergerak secara solo dan dikerumuni oleh kawan-kawan yang suka mem’BAHAN’ anda. Anda mahu berubah mendapatkan bentuk badan idaman tetapi persekitaran anda mengganggu anda. Betul tak? Sering kali anda tidak Berjaya.. hrmmmm.


Sekarang bukan masa untuk anda risaukan kerana ada jalan penyelesaiannya. Ebook Rahsia BMI Ideal : Mudah, Murah dan Sihat telah menyimpulkan segala-galanya untuk anda. Bukan hanya sebuah ebook, ianya turut disokong oleh sebuah komuniti (fan page : Lu Slim La Beb) dan juga Pemantauan Secara Online. Anda tidak akan keseorangan lagi kerana Pakej lengkap ini akan membawa kepada perubahan bentuk badan anda menjadi lebih menawan. Mahu bukti lagi?
Downloadkan Laporan Percuma melalui link di bawah dan lihat perbezaannya. Ebook ini ditulis oleh Noor Azreen Mas a.k.a En. Ben, seorang bekas obesiti. En. Ben akan berkongsi sesuatu yang sangat-sangat bernilai untuk anda, Ya, khasnya untuk sesiapa yang mahu menurunkan berat badan. Kata beliau :
“Hanya Orang yang Pernah Merasa menjadi Gemuk tahu akan Cabaran dan Jalan Penyelesaiannya”
Beliau telah membuktikan cara menurunkan berat badan dengan teknik/strategi Mudah, Murah & Sihat.

Anda bila lagi? Sekarang bukannya masa untuk duduk dihadapan TV sambil memakan snek kegemaran anda. Anda harus berubah sebelum terlambat!

Klik link di bawah untuk ketahui lebih lanjut

http://www.budakgemuksudahkurus.com/index.php?ref=sikurus

Tuesday, 9 August 2011

Rahsia Jerawat Terbongkar oleh Dr Hasseenah

Apakah Jerawat Sebenarnya?

Dalam proses tumbesaran badan seseorang manusia, akan terjadi beberapa perubahan yang tidak dapat dielakkan. Setiap daripada kita akan melalui dan mengalaminya.

1- Sewaktu akil baligh, badan kita akan mula menghasilkan hormon Testosterone – inilah yang membezakan perbezaan antara jantina lelaki dan perempuan.

2-Terdapat sejenis enzim yang akan menukarkan Testoterone kepada Dihydrotestosterone.

3- Dihydrotestosterone akan mengaktifkan kelenjar minyak untuk menghasilkan minyak atau sebum.

4- Dalam kelenjar yang cenderung untuk terjadinya jerawat, akan mencetuskan Retention
    Hyperkeratosis yang menyebabkan jerawat.

dapatkan rawatan segera...

Mengapa Jerawat Berlaku?

Sebenarnya terdapat banyak faktor yang boleh menyebabkan serangan jerawat. Berikut adalah sebahagian daripada faktor-faktor tersebut:
  1.  Stress –Kajian menunjukkan stress merupakan penyumbang sebanyak 70 peratus daripada  sebab-sebab terjadinya flare up jerawat..

  2. Matahari – Cahaya ultraviolet matahari boleh menyebabkan pertumbuhan jerawat lebih banyak pada sesetengah individu.

  3. Iklim – Iklim khatulistiwa seperti yang kita alami akan menyebabkan kita berpeluh sentiasa dan ini akan menyebabkan liang/kelenjar lebih senang tersumbat.

  4. Tekanan dan geseran – Tanpa kita sedari, bahagian kulit muka yang mengalami tekanan dan geseran juga akan lebih mudah terkena jerawat.
  5. Picking – Picking maksudnya bila tangan kita tu suka pegang, garu dan kopek jerawat. Ini juga adalah satu sebab utama jerawat susah sembuh dan senang berparut.

  6. Diet –“Bila saya makan udang atau apa-apa makanan laut, mesti jerawat saya akan naik dengan banyak.” Sebenarnya, bukanlah disebabkan udang tersebut atau makanan laut tetapi disebabkan kandungan iodine yang tinggi terkandung di dalam udang atau lain-lain makanan yang berasaskan laut.

  7. Kitaran haid – Kitaran haid akan menyebabkan perubahan hormon pada badan setiap bulan. Keadaan ini juga mempengaruhi jerawat.

    dapatkan ebook segera

    Testimoni

    “Saya mengalami masalah jerawat sejak tingkatan satu. Saya tidak pernah peduli dengan penjagaan kulit kerana tiada orang yang menasihati. Sejak kerja, jerawat semakin teruk dan saya mula mencari tempat untuk rawatan. Secara tidak sengaja saya ternampak Klinik Doktor Hasseenah dan terus buat temujanji. Rawatan pertama memang sakit tapi mula menampakkan perubahan. Selepas 4 kali rawatan, walaupun terpaksa berbelanja lebih tapi saya puas hati. Masalah jerawat dah berkurang dan kulit kembali normal. Terima kasih doktor!”
    Nurul Haanim
    Perunding Insurans

    ....................................................................................................................


    “Dulu saya mengalami masalah jerawat batu yang teruk di muka. Jerawatnya berair, bernanah dan kadang-kadang ada yang berdarah. Muka rasa gatal-gatal dan sakit apabila ditekan. Keadaan ini membuat saya rasa sungguh tidak selesa, tambahan lagi apabila guru-guru di sekolah mula menegur tentang jerawat saya.

    Kini Alhamdulillah setelah menjalani rawatan di Klinik Jerawat dan Jeragat Dr Hasseenah muka saya sudah tidak kelihatan kemerahan lagi. Kaedah rawatannya cukup mudah dan berkesan. Saya sangat berpuashati dan gembira apabila ada rakan mengatakan bahawa muka saya sudah licin. Terima kasih doktor.”
    Muhammad Afiq bin Salehuddin
    Pelajar

    ..........................................................................................................................

    dapatkan segera daripada Dr Hasseenah


    Mengenai Dr Hasseenah                                                 

    Dr Hassenah Hassan telah berkhidmat sebagai seorang doktor selama hampir 20 tahun. Beliau mempunyai klinik sendiri yang beroperasi di Shah Alam selama lebih 11 tahun. Beliau mendapat sarjana kedoktoran (MD) dari University Sains Malaysia. Beliau juga memegang Certificate Course in Dermatology (AFPM) dan Diplomate American Academy of Restorative and Aesthetic Medicine (AARAM).

    Selama 5 tahun kebelakangan, Dr Hasseenah telah menumpukan perhatian beliau kepada jerawat. Dalam masa yang sama, beliau telah merawat lebih daripada 1,200 pesakit yang mempunyai masalah jerawat. Beliau juga telah mengeluarkan produk rawatan jerawat di atas jenama Dr Hasseenah.

    dapatkan ebook segera!!

Sunday, 7 August 2011

Panduan cPanel dan Web Hosting

Tidak Perlu Pening Kepala Untuk Menyelesaikan Masalah Bersangkutan Cpanel Hosting dan Web Hosting Anda!

Kini Terdapat Panduan Lengkap
 Berkaitan Cpanel dan Web Hosting.
 
 
        Kenapa ramai yang masih tidak tahu mengenai Cpanel? Sedangkan telah banyak panduan di internet kini yang boleh membantu anda menguasai Cpanel. Mahukah anda menjadi seorang yang pakar dalam penggunaan Cpanel? Mahukah anda menjadikan Cpanel bekerja untuk laman web jualan anda? Ramai newbie yang mencuba perniagaan internet ini yang masih lemah dalam asas perniagaan ini. Perkara yang paling ketara adalah asas mengenai Cpanel dan web hosting. Dalam perniagaan Internet Cpanel adalah merupakan pemandu arah laman web jualan anda.
daftar keahlian anda sekarang

Kunci Kejayaan Perniagaan Internet. 

cPanel adalah sistem pengurusan untuk web hosting. Dengan cPanel, anda boleh mengendalikan web hosting anda sendiri tanpa perlu membayar programmer beratus-ratus ringgit. Jika anda hendak menbangunkan website, blog, forum atau laman e-commerce anda sendiri, anda harus kuasai cPanel secepat mungkin.
Tetapi, panduan cPanel yang mudah difahami dan tepat memang susah dicari. Jangan membazirkan masa anda mencari-cari di Google untuk video percuma yang memberikan anda maklumat yang salah, kerana akhirnya anda akan rugi beribu-ribu ringgit.

Ketahui Mengenai Panduan Cpanel, Dan Juga Web Hosting sekarang!!
 

daftar keahlian anda 

Strategi Pemasaran Emel - RahsiaEmel


Pernahkah anda memiliki pendapatan sampingan yang tidak pernah di duga.Bekerja cuma satu atau dua jam sehari,banyak masa terluang yang boleh dipenuhi dengan apa jua aktiviti yang anda ingin lakukan??
Sudah tentu tidak ramai orang yg memperoleh masa terluang sebegini.Masing-masing sibuk dengan pekerjaan sehingga masa untuk keluarga pun tidak boleh diluangkan.Bagi yang bekerja bisnes mesti sibuk untuk mempromosikan jualannya.Cara yang mudah ada mengapa perlu bersusah payah.hanya klik teknik pemasaran emel sekarang.

Di dalam blog ini saya terangkan bagaimana seorang yg biasa menjadi luar biasa.

inilah kata2 beliau..

Saya akan membongkar rahsia bagaimana anda boleh menjana wang lebih banyak daripada rakan-rakan anda yang keluar bekerja pukul 7 pagi dan pulang 9 malam setiap hari.
Tambahan lagi, anda tak perlukan kemahiran istimewa untuk memulakannya melainkan beberapa pengetahuan asas mengenai Internet.

Ya, saya mahu ubah hidup anda.

Lima tahun lepas, hidup saya pun bagai tak ada arah tujuan. Bangun awal 7 pagi, mula memandu dan terperangkap dalam traffic-jam selama sejam, dan sampai lambat ke pejabat..
Bos lihat saya dengan pandangan sinis, dan mula jadikan alasan lambat saya sebagai bahan ketawa. Terkedu dan tak mampu berkata-kata... saya terdiam. Sudah pasti saya tak berani bersuara. Lagipun, dia kan bos saya!
Dalam hati, tuhan saja yang tahu.
Tepat jam 5 petang, saya bergegas keluar pejabat, terperangkap dalam traffic-jam lagi, dan sampai di rumah pukul 7 malam... kepenatan.
Semuanya saya lakukan untuk gaji RM2,300 sebulan. Lepas beberapa tahun, satu pun tak berubah. Gaji cuma naik RM100 - sungguh memalukan!
Kalau kira kenaikan harga petrol, sewa rumah dan segala barang keperluan, saya sebenarnya semakin miskin daripada tahun sebelumnya.

Tapi, segala-galanya berubah apabila saya temui satu rahsia hebat.

Saya terjumpa laman web yang membongkar teknik mejana duit secara "automatik" di Internet, dan saya pun mula membaca dengan penuh minat. Saya tak sabar nak tahu bagaimana "mat saleh" di luar sana menjana jutaan dolar Amerika sambil bekerja dari rumah.
Saya korek rahsia mereka satu-persatu dan alangkah terkejutnya saya... bagaikan mimpi, saya terjumpa satu formula rahsia. Lebih menarik lagi... formula ini berkesan untuk sesiapa saja - tak kira anda Melayu, Cina atau India - lelaki atau perempuan - tua atau muda - kaya atau miskin - lulusan universiti atau SPM - ianya dijamin berkesan. 
Sukar dipercayai, tetapi 100% benar!

banyak lagi kisah2 menarik yang beliau kongsi.sekiranya ingin menjadi seperti beliau bacalah mengenai teknik pemasaran emel yang beliau ingin kongsikan.dan jadilah ahli Rahsia Emel sekarang.

untuk maklumat lanjut klik teknik pemasaran emel.