Monday, 26 September 2011

Dapatkan Pakar E-book Reborn 2011
Apakah perniagaan e-book??

klik di sini http://bit.ly/ebookreborn
Perniagaan ebook adalah perniagaan yang melibatkan urusan jual beli book.Ada penjual ebook ada pembeli ebook. Pembeli bayar harga ebook, penjual berikan ebook kepada pembeli.

Sebagai contoh:Abu antara seorang yang bakal menghadiri temuduga kerja kerajaan.Tapi beliau tak tahu bagaimana hadapi temuduga kerja kerajaan tu.Bukan Abu saja, tapi ada beribu-ribu orang lagi hadapi masalah serupa.Jamal pula tahu bagaimana nak hadiri temuduga kerja kerajaan.Dan beliau cuba membantu Abu dan beribu-ribu yang lain dengan menyediakan panduan untuk hadiri temuduga kerja kerajaan.Jadi, jamal pun buat ebook dan pasarkannya di internet.Dan si Abu dan ribuan yang lain terus dapatkan ebook Jamal.Mereka berkata,”inilah panduan yang kami mahukan!” Mereka bayar duit ke akaun bank Jamal, dan rekod tersebut sampai pada email Jamal. Jamal terus saja hantar link download ebook kepada pembelinya.Begitu mudah! Di samping membantu orang ramai, Jamal menjana wang besar dari ebooknya.

Tak dapat dinafikan lagi, perniagaan ebook memang sangat..sangat..sangat menguntungkan.
Mengapa saya katakan bisnes ebook sangat menguntungkan?

Modal rendah – Ya benar! Untuk memulakan bisnes ebook, modalnya sangat rendah.Jika anda berjimat tahap maksima pun, RM50 sudah memadai untuk memulakannya.Dan ada cara yang anda tak perlu modal sesen pun. Anda kata mustahil? Tiada yang mustahil jika anda tahu caranya…
Cepat dipasarkan – Ebook anda siap saja, anda boleh terus pasarkannya di internet. Paling lama pun sebulan jika anda mahu siapkannya.Cepat dipasarkan, cepatlah orang membelinya.
Anda tak perlu bersaing – Jika anda jual ebook, ebook anda yang hasilkan.Sudah pasti ebook anda tak serupa dengan orang lain.Buat apa nak bersaing-saing kan..Buang masa.Dengan ebook, anda boleh letakkan harga terbaik buat pembeli..
Untung 100%. - Jika ebook anda berharga RM40, ada sorang beli, Untung anda RM40 la. Tak seperti buku fizikal, anda kena tolak kos penerbitan, pembungkusan dan penghantaran. Ebook ini kan dalam bentuk digital. Ada orang buat bayaran pembelian, anda hanya emailkan link download ebook.
Tak perlu takut kehabisan stok – Kan ianya dalam bentuk softcopy, apa yang perlu dirisaukan. Sejuta orang beli pun tiada masalah! Anda Cuma hantar link download ebook saja..Semudah A-B-C.
Boleh buat part time – Tu yang syok tu. Anda tak perlu berhenti kerja untuk jalankan bisnes ebook ni. Balik kerja bolehla buat sejam dua. Hujung minggu lagi..Gaji dari makan gaji anda masuk, income dari bisnes ebook masyuk…
Topik meluas - Di Malaysia,belum banyak topik dihasilkan.Jadi, ini peluang besar buat anda. Topik berkenaan kerjaya, kewangan, pertukangan, pendidikan, hobi dan lain-lain tak banyak dihasilkan lagi.Jika anda orang terawal, lagi untung!
Income berterusan – Anda boleh hasilkan ebook sekali, tapi hasilnya berterusan selagi ianya dipaparkan di internet, Inilah yang dipanggil income pasif dari internet.Seperti saya, walaupun ebook saya sudah hampir 2 tahun dihasilkan, ianya tetap memberikan jualan setiap hari walaupun saya tidak mempromosikannya lagi.
Penggunaan Internet semakin meluas - Semakin ramai yang guna internet, semakin ramailah yang akan membeli ebook. Sekarang zaman penyebaran informasi, jadi pemasaran informasi (ebook) juga semakin berkembang. Orang jika ada masalah saja, cari di internet sekarang ni. Dan ebook anda akan dijumpai oleh mereka!
Boleh dijalankan dimana-mana saja – Anda sedang bercuti? Anda sedang menonton TV? Tonton drama Indon "Benci Bilang Cinta" ? Anda sedang melancong? Semuanya tak jadi masalah. Anda masih boleh jalankan bisnes ebook anda dengan syarat ada laptop, ada internet. (sekarang, mana-mana tempat ada disediakan WIFI. Tu syok tu..)
“Wah! Banyaknya keuntungan jika aku jalankan bisnes ebook ni…Aku nak buatla...”
Saya yakin anda berkata begitu..
Tahniah saya ucapkan! Ternyata anda sudah mula sedar akan kehebatan bisnes ebook. Kesedaran anda inilah yang akan membawa kepada kejayaan anda nanti..
Kesedaran dan keyakinan adalah motivasi terkuat untuk memulakan sesuatu kerja yang bakal menghasilkan kejayaan..

Dapatkan sekarang!!!

http://bit.ly/ebookreborn0 comments:

Post a Comment