Sunday, 7 August 2011

Strategi Pemasaran Emel - RahsiaEmel


Pernahkah anda memiliki pendapatan sampingan yang tidak pernah di duga.Bekerja cuma satu atau dua jam sehari,banyak masa terluang yang boleh dipenuhi dengan apa jua aktiviti yang anda ingin lakukan??
Sudah tentu tidak ramai orang yg memperoleh masa terluang sebegini.Masing-masing sibuk dengan pekerjaan sehingga masa untuk keluarga pun tidak boleh diluangkan.Bagi yang bekerja bisnes mesti sibuk untuk mempromosikan jualannya.Cara yang mudah ada mengapa perlu bersusah payah.hanya klik teknik pemasaran emel sekarang.

Di dalam blog ini saya terangkan bagaimana seorang yg biasa menjadi luar biasa.

inilah kata2 beliau..

Saya akan membongkar rahsia bagaimana anda boleh menjana wang lebih banyak daripada rakan-rakan anda yang keluar bekerja pukul 7 pagi dan pulang 9 malam setiap hari.
Tambahan lagi, anda tak perlukan kemahiran istimewa untuk memulakannya melainkan beberapa pengetahuan asas mengenai Internet.

Ya, saya mahu ubah hidup anda.

Lima tahun lepas, hidup saya pun bagai tak ada arah tujuan. Bangun awal 7 pagi, mula memandu dan terperangkap dalam traffic-jam selama sejam, dan sampai lambat ke pejabat..
Bos lihat saya dengan pandangan sinis, dan mula jadikan alasan lambat saya sebagai bahan ketawa. Terkedu dan tak mampu berkata-kata... saya terdiam. Sudah pasti saya tak berani bersuara. Lagipun, dia kan bos saya!
Dalam hati, tuhan saja yang tahu.
Tepat jam 5 petang, saya bergegas keluar pejabat, terperangkap dalam traffic-jam lagi, dan sampai di rumah pukul 7 malam... kepenatan.
Semuanya saya lakukan untuk gaji RM2,300 sebulan. Lepas beberapa tahun, satu pun tak berubah. Gaji cuma naik RM100 - sungguh memalukan!
Kalau kira kenaikan harga petrol, sewa rumah dan segala barang keperluan, saya sebenarnya semakin miskin daripada tahun sebelumnya.

Tapi, segala-galanya berubah apabila saya temui satu rahsia hebat.

Saya terjumpa laman web yang membongkar teknik mejana duit secara "automatik" di Internet, dan saya pun mula membaca dengan penuh minat. Saya tak sabar nak tahu bagaimana "mat saleh" di luar sana menjana jutaan dolar Amerika sambil bekerja dari rumah.
Saya korek rahsia mereka satu-persatu dan alangkah terkejutnya saya... bagaikan mimpi, saya terjumpa satu formula rahsia. Lebih menarik lagi... formula ini berkesan untuk sesiapa saja - tak kira anda Melayu, Cina atau India - lelaki atau perempuan - tua atau muda - kaya atau miskin - lulusan universiti atau SPM - ianya dijamin berkesan. 
Sukar dipercayai, tetapi 100% benar!

banyak lagi kisah2 menarik yang beliau kongsi.sekiranya ingin menjadi seperti beliau bacalah mengenai teknik pemasaran emel yang beliau ingin kongsikan.dan jadilah ahli Rahsia Emel sekarang.

untuk maklumat lanjut klik teknik pemasaran emel.

0 comments:

Post a Comment